Juridische dienstverleners

Juridische dienstverleners geven cliënten informatie en advies over voorzieningen waar ze recht op hebben. Juridische dienstverleners zijn werkzaam bij verschillende organisaties en binnen uiteenlopende functies. Men bemiddelt bijvoorbeeld bij het vinden van werk of het vinden van een woonruimte. Adviesbureaus begeleiden cliënten met problemen naar de juiste instelling en leerplichtambtenaren, werkzaam bij de gemeente, houden toezicht op de naleving van de Leerplichtwet.

Juridische dienstverlening

Juridische dienstverlening is een specialistische tak die geregeld te maken krijgt met juridische documenten die vertaald dienen te worden. Daarbij kan Buro Juridische Vertalers uitstekend helpen. Wij werken uitsluitend met ervaren en kundige native speakers die beschikken over een juridische achtergrond.

Juridische documenten waarmee juridische dienstverleners te maken hebben

Buro Juridische Vertalingen heeft de kennis en kunde in huis om een groot scala aan juridische documenten te vertalen voor juridische dienstverleners, waaronder:

  • Algemene voorwaarden
  • Aanbestedingsdocumenten
  • Kwaliteitsdossiers
  • Modelcontracten
  • Geheimhoudingsverklaringen
  • Dienstverleningsdocumenten

Juridische documenten vertalen in alle talen

Of u nu op zoek bent naar een vertaling voor uw algemene voorwaarden of een geheimhoudingsverklaring, bij Buro Juridische Vertalers vindt u ervaren en kundige vertalers met een juridische achtergrond.

Alle juridische vertalingen voor de overheid worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Top