Bedrijfsleven

Het bedrijfsleven staat naast de overheid en de particuliere sector. Buro Juridische Vertalers is werkzaam voor bedrijven en organisaties binnen verschillende bedrijfstakken. Wij richten ons op gevestigde ondernemingen in het Nederlandse en Europese bedrijfsleven, maar ook jonge bedrijven kunnen bij ons terecht om gebruik te maken van onze hoogwaardige taalkundige kennis en ervaring en zich zo te profileren in binnen- en buitenland. Daarnaast werken wij voor tal van organisaties in de publieke sector, zoals instellingen voor hoger onderwijs.

Veel juridisch werk

Hoewel het in het bedrijfsleven voornamelijk over handel gaat, ligt er ook veel juridisch werk. Voornamelijk wanneer er zaken worden gedaan in het buitenland. Om er voor te zorgen dat juridische documenten nauwkeurig en zonder interpretatie ontvangen worden door de partij over de grens is het van belang een erkend vertaalbureau in te schakelen.

Juridische documenten waarmee het bedrijfsleven te maken heeft

Buro Juridische Vertalingen heeft de kennis en kunde in huis om een groot scala aan juridische documenten te vertalen voor het bedrijfsleven waaronder:

  • Algemene voorwaarden
  • Contracten
  • Begrotingen
  • Richtlijnen
  • Overeenkomsten

Juridische documenten vertalen in alle talen

Het dienstenpakket van Buro Juridische Vertalers strekt zich uit over alle wereldtalen. Hiermee voorzien we het bedrijfsleven van juridische vertalingen en tolkdiensten. Onze juridische vertalingen worden uitsluitend vertaald door kundige en ervaren native speakers (moedertaalsprekers) met een juridische achtergrond.

Alle juridische vertalingen voor de overheid worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Top