Vakgebieden

Buro Juridische Vertalers is een juridisch vertaalbureau met gespecialiseerde vertalers voor onder meer vertalingen voor de overheid, het bedrijfsleven, juridische dienstverleners, advocaten en notarissen, en expats.

Native speaking vertaler

Bij Vertalingen.nl bespaart u tijd, want wij zoeken voor u de meest geschikte vertaler die de juiste kennis in huis heeft en die moedertaalspreker is van de doeltaal. Zo weet u zeker dat u een vertaling van zeer hoge kwaliteit retour krijgt van ons. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende vakgebieden:

Advocaten en notarissen

Buro Juridische Vertalers vertaalt juridische documenten voor advocaten en notarissen. Een advocaat is een door de wet beschermd vertrouwenspersoon die partijen in burgerlijke zaken en strafzaken bijstaat. Een notaris daarentegen is onpartijdig en kan werkzaam zijn voor twee partijen met tegengestelde belangen.

Overheid

Als overheidsorganisatie wil je er zeker van zijn dat een vertaalbureau thuis is in de taal, de gebruiken en de gevoeligheden binnen overheden. De kwaliteit moet hoog zijn en de documenten moeten veilig zijn. Steeds meer overheden zoals ministeries, gemeenten en de Europese Commissie schakelen daarom Buro Juridische Vertalers in.

Bedrijfsleven

Buro Juridische Vertalers is werkzaam voor bedrijven en organisaties binnen verschillende bedrijfstakken. Wij richten ons op gevestigde ondernemingen in het Nederlandse en Europese bedrijfsleven, maar ook jonge bedrijven kunnen bij ons terecht om gebruik te maken van onze hoogwaardige taalkundige kennis en ervaring en zich zo te profileren in binnen- en buitenland.

Juridische dienstverleners

Juridische dienstverlening is een specialistische tak die geregeld te maken krijgt met juridische documenten die vertaald dienen te worden. Daarbij kan Buro Juridische Vertalers uitstekend helpen. Wij werken uitsluitend met ervaren en kundige native speakers die beschikken over een juridische achtergrond.

Expats

Wanneer expats emigreren naar het buitenland vragen veel landen vragen om documenten in de taal van het land. Denk hierbij aan een (beëdigde) vertaling van diploma’s, getuigschriften of de huwelijksakte. Buro Juridische Vertalers is gespecialiseerd in het vertalen van allerhande documenten voor de expatbranche.

Top