Tarieven

Uiteraard wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het laten vertalen van uw tekst. Bij Buro Jurdische Vertalers mag u altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij hanteren een transparante tarievenstructuur wat inhoudt dat we alleen het aantal te vertalen woorden tellen maal het woordtarief minus de herhalingsgraad. Tevens zijn onze vertaaltarieven altijd inclusief een standaard correctieronde.

Prijzen zijn inclusief correctieronde

Uw teksten worden door een hoogopgeleide native speaker vertaald volgens de ISO-normen. Op elke vertaling zetten wij standaard een tweede taalspecialist die na vertaling zorgt voor een correctieronde. Hierbij wordt gekeken naar grammaticale juistheid en terminologische consistentie.

Korting op uw tarief?

Het is tevens mogelijk om korting te ontvangen op het tarief voor uw vertaling. Bijvoorbeeld bij zeer grote vertaalprojecten of bij het gebruik van ons unieke vertaalgeheugen. Hiervoor hebben wij eerdere vertalingen nodig die we in onze database inlezen. Bevat de nieuw te vertalen tekst dezelfde zinnen als de eerdere vertaling, of sterk gelijkende zinnen, dan scheelt dit in tijd en kosten.

Gratis proefvertaling

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw tekst perfect wordt vertaald. Daarom bieden wij u kosteloos de mogelijkheid om een proefvertaling van maximaal 300 woorden door ons te laten uitvoeren. Op deze manier kunt u kennismaken met onze werkwijze, en onze kwaliteit.

Top