MVO – verantwoord vertalen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur van Buro Juridische Vertalers. Punten die wij volop aandacht geven zijn:

  • maatschappij
  • duurzaamheid en milieu
  • verantwoord vertalen

Duurzaam werken

In ons milieubeleid staat het volgende vetgedrukt: werken met zo min mogelijk papier. Door papier te besparen, kunnen we ontbossing tegengaan. Ontbossing brengt namelijk de planeet en daarmee onze toekomst in gevaar. Hoe we dit doen?

  • door teksten, e-mails en vertalingen niet (onnodig) te printen
  • door facturen digitaal te versturen aan onze klanten
  • door te vragen aan onze partners dit ook te doen

Transparante dienstverlening

Bij Buro Juridische Vertalers hanteren wij een transparante dienstverlening. Dit betekent dat wij staan voor eerlijke prijzen tegen goede condities onder heldere voorwaarden. Tevens zijn wij zeer flexibel en is alles bespreekbaar.

Persoonlijk contact

Vaak krijgen wij als feedback van klanten dat ze voor ons (blijven) kiezen door onze kwaliteit, professionaliteit én menselijkheid. En dat is juist waar het ons om gaat: persoonlijk contact met onze klanten. Door deze persoonlijke benadering creëren we een optimale samenwerking met klanten en vertalers.

Culturele betrokkenheid

Voor Buro Juridische Vertalers is maatschappelijk verantwoord ondernemen van groot belang. Zeker als het gaat om de bevordering van sociale en culturele samenhang. We ondersteunen activiteiten die zich sterk maken voor cultureel erfgoed, geschiedenis en de taal van het land.

Top