Certificaten en keurmerken

Buro Juridische Vertalers is houder van de volgende certificeringen en keurmerken:

  1. ISO 17100:2015 certificering
  2. Taalmerk-certificerting
  3. Lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland
  4. Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers
  5. Lid van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers
  6. Registratie in het Bureau Beëdigde Tolken en Vertalers

ISO-certificering sinds 2015

ISO 17100 2015 VertaaldienstenOns vertaalbureau, als onderdeel van Vertalingen.nl, is sinds 2015 als eerste Nederlands vertaalbureau ISO 17100:2015 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan de normen en eisen die worden gesteld aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices. Jaarlijks ondergaat Buro Juridische Vertalers een strenge audit afgenomen door onafhankelijk certificeringsinstantie Kiwa.

Taalmerk-certificering

In 1997 ontving Buro Juridische Vertalers als een van de eerste vertaalbureaus het Taalmerk-certificaat. Vertaalbureaus die dit Nederlandse kwaliteitskeurmerk hebben, voldoen aan de diverse eisen die een waarborg vormen voor de kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

VVINDe Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN) is de belangenbehartiger van aangesloten vertaalbureaus, waar Buro Juridische Vertalers onderdeel van is. De VViN maakt zich sterk voor verdergaande professionalisering van de Nederlandse vertaalsector.

Bureau Beëdigde Tolken en Vertalers

Bureau BTVAlle beëdigde tolken en vertalers waar Buro Juridische Vertalers mee samenwerkt, staan geregistreerd in het register van Bureau Beëidigde Tolken en Vertalers (Bureau btv).

Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers

neviTevens is Buro Juridische Vertalers lid van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (NEVI), een inkoopvereniging die inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar brengt om kennis te delen.

Top