Over ons

Buro Juridische Vertalers is onderdeel van Vertaalbureau Translingua t.t.i. B.V. te Rotterdam, welke is opgericht in 1979. Met meer dan 35 jaar vertaalervaring mogen wij ons met recht dé professional op vertaalgebied noemen. Daarnaast zijn we medeoprichter van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN), voorheen ATA (Association of Translation Agencies) en beschikken we over verschillende certificaten en keurmerken.

Focus op kwaliteit

Als een van de grotere vertaalbureaus van Nederland leveren we een voortdurende inspanning om onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn. Onze organisatie kenmerkt zich door een snelle vertaalservice en de levering van kwaliteitsvertalingen aan een brede doelgroep.

Ons dienstenpakket strekt zich uit over alle wereldtalen. Hiermee voorzien we bedrijfsleven en overheidsinstellingen van vertalingen en tolkdiensten in iedere gewenste taal. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden alle vertalingen door een corrector nauwgezet gecontroleerd op grammaticale, stilistische en terminologische onjuistheden.

Uniek totaalconcept

Ons totaalconcept maakt ons uniek. We maken gebruik van een uniek, zelf ontworpen content management systeem dat ons in staat stelt de juiste vertaler, corrector of tolk aan uw opdracht te koppelen. Zo garanderen we dat iedere door ons geleverde vertaling voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Naast vertalingen bieden we een breed scala aan aanverwante activiteiten, zoals: redactie, tolkenservice, redigeerservice, en opmaak- en drukwerk.

Top