Kan ik korting krijgen als ik de tekst zelf voorvertaal?

Het kan soms aantrekkelijk lijken om een document zelf te vertalen. Of te laten vertalen door een collega met een talenknobbel. Of door de goedkoopste internetaanbieder. Maar of u op de lange termijn zo goedkoop uit bent als u hoopt, is nog maar de vraag. Want wie waarborgt de kwaliteit van de vertaling? En hoe weet u of de boodschap overeind blijft? Alle uren die u heeft besteedt aan het vertalen van uw document, wegen die op tegen de werkelijke kosten?

Juiste vertaler voor de opdracht

Om deze onzekerheden weg te nemen, raden wij u aan te werken met een erkend vertaalbureau. De vertalers van Buro Juridische Vertalers zijn allemaal moedertaalvertalers en gespecialiseerd in verschillende juridische vakgebieden. Het beste uitgangspunt om de juiste vertaler voor de juiste opdracht te vinden. Schakelt u een vertaler van Buro Juridische Vertalers in, dan weet u zeker dat u over een vertaler beschikt met kennis van het land, de cultuur én het onderwerp.

Voorvertaalde teksten

Natuurlijk kunt u ook uw voorvertaalde tekst naar ons toesturen, wij kijken dan of u eventueel korting krijgt. Hiervoor gaan we eerst de voorvertaalde tekst analyseren en kijken we of de kosten beperkt kunnen worden tot een correctietarief. Vaak is het zo dat de hele tekst herschreven moet worden wat u uiteindelijk geen korting oplevert, maar juist extra kosten en tijd.

Posted in: Kostenbesparing

Terug naar overzicht Veelgestelde vragen