Juridische tekstschrijvers

Buro Juridische Vertalers levert naast vertalers ook juridische tekstschrijvers. U mag van onze tekstschrijvers aansprekende en foutloze teksten verwachten, geschreven in de juiste toon en gericht op de juiste doelgroep. Vaak schrijven juristen teksten die gericht zijn op collega’s in hetzelfde vakgebied. Op zich geen probleem natuurlijk. Maar verandert de doelgroep, dan kan het maar zo dat de lezer al snel afhaakt door lange zinnen en juridisch jargon. Of omdat hij er gewoonweg niet veel van begrijpt.

Juridische teksten voor elke doelgroep

De tekstschrijvers van Buro Juridische Vertalers richten zich juist op de klant en haar doelgroep. Wat is de boodschap? Voor wie wordt de tekst geschreven? En via welk kanaal? Juridische teksten moeten helder geschreven worden, leesbaar zijn en uiteraard zonder fouten. Staat er één verkeerd woord of een taalfout in uw contract, dan kan dat grote gevolgen hebben.

Van tekst naar vertaling

Onze service is uniek omdat u bij ons niet alleen uw teksten kunt laten schrijven, maar ook direct kunt laten vertalen in alle talen. Een contract laten opstellen? Of duidelijke algemene voorwaarden laten schrijven? Dan zorgen wij ervoor dat uw contract en algemene voorwaarden worden vertaald door een van onze native speaker vertalers met juridische achtergrondkennis. Onze moedertaalvertalers zijn altijd hoogopgeleid en hebben ruime ervaring binnen hun vakgebied.

De juiste tekstprofessional

Uiteraard weten wij als geen ander dat tekstschrijven een andere aanpak vereist dan vertalen. Onze projectmanager zal alle aspecten als de aard, omvang en doel van de tekst, maar ook de doelgroep en de stijl met u doornemen. Zo komen we gezamenlijk tot een goede briefing voor de tekstschrijver!

Top