Betaalbare oplossing voor ondernemers op zoek naar juridisch advies

Veel ondernemers zijn op zoek naar antwoorden op vragen als ‘Hoe kan ik mijn algemene voorwaarden verbeteren voor de buitenlandse markt?’ en ‘Heb je als ondernemer een arbeidsovereenkomst nodig?’. Er is nu een betaalbare oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar juridisch advies: Recht Direct.

Eerstelijns juridisch advies

Recht Direct is een nieuw innovatief bedrijf opgericht door Goorts + Coppens Advocaten Adviseurs uit Deurne. In feite is het een juridisch abonnement waarmee ondernemers tegen een vast bedrag per maand hulp krijgen bij juridische vragen. Jolanda Wind, manager van Recht Direct, legt uit: “Wij zagen dat veel ondernemers op zoek zijn naar eerstelijns juridisch advies tegen een betaalbare prijs. Ze willen niet meer voor verrassingen komen te staan, maar vooraf weten waar ze wat kosten betreft aan toe zijn. Met onze nieuwe dienst spelen we daar op in.”

Donwloaden juridische documenten

Wil je een abonnement afsluiten bij Recht Direct dan betaal je daarvoor 12,50 euro per maand. Voor dat bedrag ontvang je eerstelijns juridisch advies. Ondernemers die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een handleiding voor het opstellen van algemene voorwaarden of naar advies over wat je moet doen als een klant verzuimt te betalen, kunnen met dergelijke vragen terecht bij Recht Direct.

Daarnaast kunnen abonnees van deze dienst ook brieven, contracten, modellen en handleidingen downloaden. Verder biedt Recht Direct een helpdesk voor kort juridisch advies. “Ondernemers willen meer zelf in de hand hebben en verwachten vooraf een vastgestelde prijs”, aldus Wind. Het devies is dan ook: duurzaam voorkomen is beter dan genezen.


Top